perjantai 25. syyskuuta 2015

Fall/Winter 2015-2016 Hair Trends


Kuva lainattu: Lähde

Kuukaudet ne vain vierii eteenpäin hurrrrjaa vauhtia. Syksy on tullut tänne, mutta silti aurinko jaksaa ihanasti paistaa, muutamia sateisia päiviä lukuunottamatta. Kun ilmat viilenevät vaatteet lisääntyy, auringon päivettämä iho vaalenee ja silloin olisi hyvä myös päivittää hieman hiuksienkin ilmettä.


Oletko sinä jo päivittänyt hiukset valmiiksi syksyyn?


Se mitä hiustyylin päivittäminen sitten tarkoittaa kenellekin on yksilöllistä. Joillekin se tarkoittaa isoja radikaaleja muutoksia esim. leikataan pitkästä lyhyt polkka ja värjätään platinan vaaleasta tummaksi, joillekin se taas voi tarkoittaa pienen pieniä muutoksia. Muutoksienhan ei tarvitse ikinä olla suuria jos viihtyy nykyisessä, nimittäin myös pienillä sävyeroilla voi saada aikaan "isoja" muutoksia ja tärkeintähän kaikessa on oman mukavuuden säilyttäminen. Tähän postaukseen kokosimmekin nyt tulevan syksyn ja talven hiustrendejä niin värien kuin hiustyylienkin suhteen.


Lyhyesti kiteytettynä:

Puhutuin hiustenleikkaus trendi on tällähetkellä Long Bob (LOB) eli pitkä polkka.

Vaaleissa hiussävyissä Strawberry blond, Platina blond, Silver blond sekä puhdas vaalea ovat huippumuodikkaita läpi talven.

Tummissa hiusväreissä pinnalla ovat taas sävyt Tryffeli-kaneli, Tryffelin ruskea, tumma suklaisen ruskea, sekä tuhkanruskea.

Punertavissa sekä oransseissa sävyissä: Cinnamon (kaneli), Tumma Kastanjan ruskea ja kirkas oranssi. 

Kampaustyyleissä boheemit isot rennot kiharat keski tai todella sivussa olevalla jakauksella. Hiukset kiinni kampauksissa kiinnitys kohta viedään joko aivan niskan tuntumaan tai sitten nostetaan kaikki todella ylös, tai puoliksi hiukset ylhäällä ja puoliksi alhaalla. Myös Banaaninuttura uudella mixillä on syksyn/talven suosittu hitti.

"Nahka on uusi kulta", suosi siis kultaisten ja kiiltävien hiussolkien ja korujen sijasta nahkaisia hiuskiinnikkeitä ja koruja.

Retrotyylit tulevat esim. korkea ponihäntä yhdistettynä kiharaan etuheittoon (pompadour) tai retrokiharat jotka on toteutettu pienellä kihartimella.

Braidien suosio on edelleen yhtä kovassa huudossa kuin kesällä joten niistä ei kannata luopua.

Jätä hiukset paidan/takin alle. hmm ehkä helpoin trendi mikä toteuttaa, välillä jopa vahingossa. Eli kun puet paidan tai takin päälle anna hiusten jäädä vaatteiden sisään. Se on muotia NYT!

FAUX BOB - pitkähiuksisille jotka eivät uskalla leikkauttaa polkkaa. Sido hiukset puolesta välistä ponnarille ja kiepauta latva hiusten alle piiloon. Näin saat itsellesi taiottua muutamassa minuutissa polkat. Toimii hyvin suorassa kuin kiharassakin hiuksessa !

Strawberry Blond
 Kirkkaat ja puhtaan vaaleat värit
Ashy Brown / Tryffel Brown / Dark Chokolate Brown
Kirkas Oranssi / Kastanjanruskea
 Sivujakaus kampauksissa -Banaaninuttura twistattuna eli eri vaariaatioita 
banaaninutturasta rentoon tyyliin

-Rennot boheemi tyyliset kiharat keskijakauksella 

-Otsatukka
Piikkisuorat hiukset
Huurteiset/Metallinhohtoiset sävyt niin tavallisissa 
kuin pastelliväreissä

Kuvat lainattu: Instagramm
Kuvien lähde: Stylebistro/Getty

Mukavaa viikonloppua !



Kuvat lainattu: 
Pinterest.com, Instagramm, Stylebistro/Getty 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti