maanantai 16. marraskuuta 2015

Tarvitsetko inspiraatiota pikkujoulutyyliisi?


Ei ole lainkaan outoa, että oman inspiraation puutteessa sitä alkaisi selailemaan lehtiä ja nettisivuja jotta saisi imettyä itseensä inspiroivia ideoita. Usein kaikki tuntuu omassa päässä haastavammilta kuin oikeasti onkaan. Ja kuten taas huomaa, ei nämä seuraavien Hollywood tähtienkään kampaukset ole kauhean kaukaa haettu. Tällähetkellä hiustyylit ovat punaisellamatolla sekä normaalin arjen keskellä todella rentoja ja huolettoman näköisiä!


On siis turha ottaa pikkujouluihin stressiä siitä miten hiukset laittaisi. Helpot kiharat jo itsestään toimii todella hyvin tai jos ei viihdy kiharassa on toinen mahdollisuus suoristaa hiukset. Tiukka keski tai sivujakaus ja antaa hiusten olla auki kuten Gwynet Paltrowlla. Voit myös heittää lakan ja tupeerauksen avulla hiukset kokonaan taaksepäin niinkuin Angelina Jolie.


Dascha Polanco - Side Swept Curls - Evening Dress


Gwynet Paltrow - Long Straight Cut - Jumpsuit

 Angelina Jolie Pitt - Long Straight Cut - Strapless Dress

 Elizabeth Banks - Messy Updo - Evening Coat

Suosituin tyyli on tällähetkellä selvästi, osa kiinni osa auki. Jaa siis hiukset yhteen etu osioon ja kahteen taka osioon. Kiepautat taaimmaisen osion pienelle nuttaralle takaraivoon ja sitten sen päälle kasaat toisesta takaosiosta jääneet hiukset siksakkina nutturan päälle kiinnittäen osiot huolellisesti pinneillä. Kun olet saanut niskassa olevan "sykerön" nätisti piilotettua siirry etuosioo johon on jätetty muutamia suortuvia kehystämään kasvoja. Voit joko jättää hiukset roikkumaan laittamattomina tai kihartaa ne saaden hieman volyymiä ja nostetta kasvoihin. Muutamia osioita voit vaikka hieman kieputella niskaa kohti ja kiinnittää varovasti pinnillä oman mielen mukaan.

 Cara Santana - French Twist - Evening Dress

 Candice Swanepoel - long Straight Cut - Strapless Dress

 Allison Williams - Beaded Dress - Long Wavy Cut

 Elizabeth Olsen - Messy Updo - Turtleneck 

 Hannah Davis - Long Wavy Cut - Cutout dress

 Hilary Rhoda - Loose Bun - Off-the-Shoulder Dress

 Izabel Goulart - Long Wavy Cut - Evening Dress

 Jaime King - Braided Updo - Turtleneck & Metallic Belt

 Gwen Stefani - Blue French Manicure - Blazer

Kylie Jenner - Mid Lenght Bob - Beaded Dress

 Jennifer Lawrence - Side Parted Straight Cut - Print Dress 

 Jessica Hart - Braided Updo - Printed Clutch

Jos braidien tekeminen onnistuu kannattaa taitoja uskaltautua esittelemään! Helpolla ja näyttävällä braidilla saat hiukset heti näyttämään laitetuilta ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivilta. Sopii arkeen kuin juhlaan.

Kendall Jenner - Half Up Half Down - Cutout Dress

Hippimäiset (osa auki osa kiinni) ponnarit ovat kesän jäljiltä edelleen IN. Toteutat sen helposti ottamalla pienen määrän hiuksia normaalia korkeammalta, teet hiuksista sökerön ponnarin avulla ja kiinnität sen pinnillä. Volyymia halutessa voit ottaa sivuilta lisää hiuksia ja kieputtaa niitä valmiin sökerön päälle peittääksesi varmasti ponnarin.

 Khloe Kardashian - Medium Wavy Cut - Jumpsuit

Lucy Hale - Short Wavy Cut - Mini Skirt

 Jennifer Lawrence - Flip - Fishtail Dress 

 Olivia Culpo - Medium Wavy Cut

 Reese Witherspoon - Half Up Half Down - Strapless Dress

Ruby Rose - Braided Updo - Pantsuit

 Sarah Hyland - Tank Top - Skinny Jeans

Jos hiukset haluaa jättää suht laittamattoman näköisiksi, kannattaa panostaa meikkiin hieman normaalia enemmän. Isot rajaukset, skarpit kulmat sekä tummat huulet eivät jää huomaamatta keneltäkään! Myös vaatteet voivat olla rennommat jos meikkiin on panostettu.

 Shanina Shaik - Ponytail - Mini Dress

Zendaya Coleman - Hair Knot - Print Dress 

Sliipattu korkea nuttura tai ponnari toimii myös aina. Jos et omaa älyttömän paksua tukkaa, on kyseisiin kampauksiin helppo tuoda volyymia ja pituutta irtohiuslisäkkeillä jotka voit sujauttaa oman hiuksen joukkoon ponihännän kiinnitys kohtaan.



Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 
Toivottavasti joku sai tarvittavaa inspiraatiota tästä kirjoituksesta!





Kuvat lainattu:  StyleBistro.com
Teksti: Milla Helminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti