maanantai 19. lokakuuta 2015

Kasilta kampaajalle?


Haaveiletko koskaan siitä, että joku laittaisi hiukset aamulla puolestasi? Veikkaan, että tuohon ajatukseen syyllistyy jokainen meistä säännöllisin väliajoin. Siispä, olisiko aika tulla kampaajalle ennen töihin menoa ja nauttia hyvin laitetuista hiuksista kokopäivän? 


Aamukiireen sijasta, voisit aloittaa päivän rentouttavan päähieronnan merkeissä sekä nauttia aamupalan meillä täällä Unikassa. Myös siirtämällä kampaaja-ajan aamuun sinulle jää iltaan enemmän vapaa-aikaa ja sitähän ei koskaan voi olla liikaa! 





Aikataulujen uudistumisen johdosta päätimme 
myös järjestää Arvonnan jonka palkintona on väri&leikkaus -paketti! 
Onnekkaita tulemme valitsemaan kaksi.


Päivän ajankohta on voittajille vapaa valintainen, mutta tapahtuu aikavälillä 2.11.-30.12. klo 08-> eteenpäin Unikan opiskelijapuolella, Runeberginkatu 4AC, 00100 Helsinki. Arvontaan voit osallistua vastaamalla kommenttiboxiin kysymykseen: "mistä sinun täydellinen aamu koostuisi?". Arvonta loppuu 29.10.


Voittajat julkistamme täällä blogissa 30.10. perjantaina klo 13:30!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.


54 kommenttia:

  1. Aamiainen pitkän kaavan mukaan + jotain pientä hemmottelua :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä aamiainen ja apua jokapäiväiseen taisteluun kuivien ja tynkien hiusten laitossa. Mikään ei onnistu, kampauksia ei sa ja väri on kulahtanut.. apua!

    VastaaPoista
  3. Kiireetön aamulenkki koiran kanssa kirpeässä säässä, jonka kruunaisi herkkuaamiainen! :)

    -Sanna-

    VastaaPoista
  4. kampaajalla oon yrittäny käydä kauan. viimeks käyny 2011. aamu alkais mun hemmottelulla:). välillä toisin päin. t. väsy mamma.

    VastaaPoista
  5. kampaajalla oon yrittäny käydä kauan. viimeks käyny 2011. aamu alkais mun hemmottelulla:). välillä toisin päin. t. väsy mamma.

    VastaaPoista
  6. Kiireetön ja makoisa aamupala sen ainaisen kahvikupillisen sijaan. Se olisi jo luksusta!
    Tää mutsi kaipaiskin jo vaihdosta röllipeikkotukkaansa.

    VastaaPoista
  7. Ihanasta brunssista rakkaan miehen kanssa :)

    VastaaPoista
  8. Kissani herättää minut tuijottamalla ja kehräämällä, ei voisi ihanammin päivä alkaa <3

    VastaaPoista
  9. täydellinen aamu on ilman kiirettä, hyvä kuppi kahvia ja niin että asiat vaa soljuu rauhassa eteenpäin.
    Kirsikkana kakun päällä on se, että vessanpeilistä ei tuijota huono hiuspäivä eikä ratikka mene nenän edestä.

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Kiireettömyydestä, hyvästä musiikista ja jostain arkiaamuista poikkeavasta, ihanasta aamupalasta! Siitä tunteesta, että tästä tulee hyvä päivä ja kaikki onnistuu. Parasta olis, jos joku vielä laittais hiukset nätisti.

    VastaaPoista
  12. Täydellinen aamu alkaisi hyvällä mielellä ja herätyksellä rakkaan kainalosta sekä kiireettömällä aamupalalla. Täydellisenä aamuna ei tietenkään tarvitsisi mennä töihin vaan saisi aloittaa mukavan ja aktiivisen päivän kulloisten suosikkipuuhien parissa :)

    VastaaPoista
  13. Mikään aamu ei ole mitään ilman (vahvaa) kahvia :)

    VastaaPoista
  14. Valmiiksi katettu aamupala! Sellaista ei ole hetkeen tapahtunut....Tai sit voisin voittaa lotossa ja käydä syömässä aamupalan ulkona :D

    VastaaPoista
  15. Täydellinen aamu = kiireetön aamiaisbrunssi tyttökavereiden kesken, jonka jälkeen porukalla kauneushoitolaan/kylpylään rentoutumaan :)

    VastaaPoista
  16. Se, että saa herätä poikaystävän vierestä (ei kovin usein nähdä saati nukuta yhdessä). Loihdin hyvän ja terveellisen aamupalan sekä keitän kahvit poikaystävälle. Tän jälkeen mentäs takas sänkyy loikoilemaan ja ehkä vähän jtn muuta. Eli aika simppelii. :D

    VastaaPoista
  17. Täydellinen aamu alkaisi kiireettömällä kampaamokäynnillä, oikein isolla mukillisella höyryävää kahvia ja naistenlehtiä selailemalla :) Huonoa hiuspäivääkään ei pääsisi sattumaan kohdalle, jos joku toinen vielä leikkaisi tukan kuosiin ja asettelisi nätisti ennen töihin lähtöä! ;) Kyllä kelpaisi aloittaa työpäivä ja kehaista työkavereillekin, miten kivan kampaamon on löytänyt. :)

    VastaaPoista
  18. Täydellinen aamu on rauhallinen ja kiireetön, sisältää hemmottelua että arkisia asioita.

    VastaaPoista
  19. Täydellinen aamu koostuisi siitä, että saa herätä oman rakkaan vierestä hyvin levänneenä ja että sängystä ei tarvitsisi kiirehtiä ylös. Siitä, että joku valmistaisi maukkaan ja terveellisen aamupalan, jonka jälkeen tiedossa olisi hemmottelua kuten kampaaja, kasvo- tai vartalohoito ym. Loppupäivä ei voisi olla huono kun päivä alkaisi niin hyvin, ja tuntisi olonsa hyvinvoivaksi ja nätiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ONNEKSI OLKOON TANJA, olet yksi arvonnan voittajista! laittaisitko yhteystietosi tulemaan osoitteeseen: asiakaspalvelu@unika.fi niin annamme sinulle lisää infoa palkinnon lunastamisesta :)

      Poista
    2. Hei Unika!

      Laitoin teille sähköpostia perjantaina. Toivottavasti se tavoitti teidät :)

      -Tanja

      Poista
    3. Hei Tanja, vastailimme juuri sähköpostiisi! :)

      Poista
    4. Hei! Jostain syystä en ole saanut viestiä eikä löydy roskapostistakaan. Yrittäisittekö uudelleen osoitteeseen tanjahenriikka@gmail.com? Kiitos :)

      Poista
  20. Täydellinen aamu olisi kiireetön. Valmiiksi katettu runsas aamiainen olisi aivan luksusta. Sen jälkeen voisi aloittaa hyvillä mielin uuden päivän.

    VastaaPoista
  21. Täydellinen aamu sisältäisi hierontaa, hyvää aamupalaa sekä jännittäviä suunnitelmia päiväksi! Ja aina vaan parempi, jos bad hair dayn voisi kokonaan välttää :) Mitä enemmän saa aamulla aikaan, sitä tehokkaammalta koko päivä tuntuu.

    VastaaPoista
  22. Kiireetön ja rauhallinen. Saisi juoda kahvin ilman keskeytyksiä ja muistaisi syödä itsekin aamupalaa sen sijaan, että huolehtii muiden vatsan täyttämisestä. ��

    VastaaPoista
  23. Iso latte ja hedelmiä, hiusten pesu ja öljyhoito hieronnalla... Kiireettä hymyillen töihin ❤️ Siinäpä se. Onnellinen aamu.

    VastaaPoista
  24. Lenkki koirien kanssa kahvi merja@outlook.com

    VastaaPoista
  25. Täydellisen aamun resepti: herääminen auringon säteisiin, kissani tulisi kehräten kerjäämään rapsutuksia muiden aamujen tavoin, rapsuteltaisiin siinä jonkin aikaa. Tämän jälkeen istuisin valmiiksi katetulle aamupala-brunssille, ja kissa söisi tyytyväisenä omaa ruokaansa. Siinä me molemmat sitten vähitellen heräisimme ja aloittaisimme kiireettömän lomapäivän.

    VastaaPoista
  26. Rauhhallinen aamu,aamukahvi ja lenkki koiran kanssa.Meikkaus ja niin see päivä alkaa.
    anzelika12@hot.ee

    VastaaPoista
  27. Aamiainen sänkyyn ja kiireetön hetki kahvista nautiskellen. Kampaus kruunaisi kaiken.

    VastaaPoista
  28. Unesta, hiljaisuudesta ja ihanasta aamupalasta!

    VastaaPoista
  29. Täydellinen aamuni olisi että saisi ensin nukkua pitkään, sitten syödä hyvän aamiaisen parhaiden kavereiden tai perheen kanssa. Kyllä väliin aina mahtuisi myös hemmotteluhetki kampaajalla. Jema.partanen@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Täydellinen aamu: Saisi nukkua tarpeeksi pitkään että herää virkeänä, liikuntaa, ihana ja vähän hulppeampi aamupala ja jonkinnäköistä hemmottelua :)

    VastaaPoista
  31. Saisi nukkua pitkään, käydä pitkässä lämpimässä suihkussa, syödä jotain hyvää aamupalaa ja käyttää aikaa itseensä ^^

    VastaaPoista
  32. Täydellisenä aamuna heräisin pirteänä hyvin nukutun yön jälkeen oma lapsi kainalossa. Ei olisi kiire minnekään ja joku olisi edellisenä päivänä siivonnut, joten ylösnoustessa en astuisi erinäisten kovien esineitten päälle.

    VastaaPoista
  33. Täydellisenä aamuna saisi nukkua pitkään ja heräillä rauhassa, jonka jälkeen pääsisi nauttimaan monipuolisesta brunssista aamulenkin jälkeen hyvässä seurassa :)

    VastaaPoista
  34. Työaamut ovat parhaita, jos vuoro alkaa vasta päivän puolella. Aamulla on 3-4 tuntia aikaa käydä suihkussa, juoda kahvia ja pyöriä ympyrää. Ajan lisäksi toinen tärkeä tekijä on kahvi. Olen tehnyt kahvia pressopannulla, mutta lopputulos ei ole ollut hyvä. Ostin uuden paketin kahvia ja sain tänäaamuna mutteripannukahvia, aah!

    VastaaPoista
  35. Täydellinen aamu alkaisi heräämällä kiireettömästi auringonpaisteeseen. Aamu jatkuisi hyvänmielen lenkillä auringonpaisteessa. Suihkun jälkeen aamu jatkuisi kiieeettömällä aamupalalla. Lisäksi täydellinen aamu sisältäisi itsensä hemmottelua kampaajalla, kasvohoidossa tai hieronnan merkeissä. :)

    VastaaPoista
  36. Hyvä aamu alkaa tietenkin hyvällä aamiaisella. Kaurapuuroa mustikoiden ja banaaniviipaleiden kera. Nauttien samalla tietenkin auringonnousun paisteesta ikkunasta.

    VastaaPoista
  37. Täydellinen aamu koostuu siitä ettei tarvitse herätä herätyskelloon ja voi torkun kanssa nuokkua sängyssä puoliunisena vaikkapa kaksi tuntia! :) ja lettuja aamupalaksi!
    kittykidicat@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Herääminen aikaisin, hyvä musiikki, aamupala-brunssi, rauhallinen kotipäivä, pitsatilaus... Ovikello soi: pitsa ei vielä saavu, vaan tieto siitä, että olen voittanut täysin vapaavalintaiset kissanruoat viideksi vuodeksi. Myös pankkitlililleni on talletettu mukavasti extrarahaa.
    S_341@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Paras aamun aloitus ois, että olisi niin hyvä aamiainen että maistuisi tällaiselle, joka ei yleensä aamua aloita kun kahvilla ;) Ja toki se olisi myös suotavaa,että lähtisi ulos ovesta nätillä tukalla, eikä kiireellä tehdyllä sekasella nutturalla kun ei muuten saa tukkaa mitenkää laitettua :D

    VastaaPoista
  40. Hyvä aamiainen ja kahvia ja hemmottelua.

    VastaaPoista
  41. Aamulenkki, aamupala rauhassa ja hemmottelua esim. kampaajalla käynti.

    VastaaPoista
  42. Kiireettömyydestä, kahvista ja monipuolisesta buffet-aamiaisesta :) minnik83@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Täydellinen aamu koostuu aamukahvista, ajasta laittautua kauniiksi ja samalla käydä läpi päivänluentorunkoa, jotta on itsevarma fiilis koko päivä luennoida ja esiintyä.

    VastaaPoista
  44. Aamu on täydellinen, jos nousee tarpeeksi ajoissa ja saa heti käteen kupin kahvia! Kiireiset aamut eivät ole minua varten, siksi nousen sängystä aina hyvissä ajoin. Mikään ei saa päivää pilalle helpommin, kuin kiireiset paniikkiaamut, jolloin hiukset ja meikki ovat epäonnistuneet ja vaatteetkaan eivät istu!

    VastaaPoista
  45. Täydellinen aamu: herään yksin kotoa auringon paisteeseen ja mulla on VAPAA olo ja puhdas omatunto, koska tiedän eläneeni edellisenä päivänä itselleni rehellistä, nöyrää ja täyttä elämää. Aamupalaksi tuoreita hedelmiä, itsepuristettua appelsiinimehua ja tattaripuuroa. Lisäksi kuppi vahvaa kahvia maidolla. Tiedän, että tänä tulevana päivänä saan nauttia lisää elämästä ja tavata itselleni tärkeitä ihmisiä.

    VastaaPoista
  46. Aamukahvit perheen kanssa ��

    VastaaPoista
  47. Aamukahvit perheen kanssa ��

    VastaaPoista
  48. Täydellinen aamu alkaa raukeasta ja levänneestä olosta. Kuppi kahvia, koiran rapsuttelua ja naurua yksin tai yhdessä toisten kanssa. Hymyssä suin hierojalle rentoutumaan tai kampaajalle hengähtämään. Pidän aamun tunneissa eniten siitä, että koko päivä on vasta edessä ja olo on energinen.

    VastaaPoista
  49. Kiireetön aamu paras aamu! Kun ei tarvitsisi herätä herätyskelloon, ja voisi aamulla saada rakkaalta vähän hellyyttä. Jos suihkun jälkeen olisi rauhassa aikaa laittautua ja ehostua. Ja jos se aamupala olisi kerrankin jotain muuta kuin sitä kaurapuuroa mustikoilla.

    kiira_91 (miukumauku) hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Herääminen rakkaan rinnalta ja aamupusujen jälkeen herkullisen aamupalan nauttiminen ja laittautuminen ajan kanssa! katariina.riihimaki@helsinki.fi

    VastaaPoista