tiistai 7. heinäkuuta 2015

UNIKA HAIRSTYLE ?




Heippa ! Nyt olisi aika hieman kertoa Kuka / Mikä Unika Hairstyle on?


Unikahairstyle on iso parturi-kampaamo Runeberginkadulla keskellä Helsingin ydinkeskustaa. Unikassa toimii yläkerrassa ammattilaispuoli (Unika haistyle) jossa työskentelee 11 ammattilaista ja alakerrassa on yksityinen 18kk parturi-kampaaja koulu (Koulutuskeskus Unika haistyle) joka starttaa uuden ryhmän voimin joka syksy. Asiakas paikkoja alakerrasta löytyy huimat 34 !


Unika juhli 10-vuotis syntymäpäiväänsä 2014 ja paljon on yritys niistä perustamis 
ajoista laajentunut eikä sille näytä tulevan loppua!




Opiskelijat työskentelevät asiakkaiden parissa lähes alusta asti viisi päivää viikossa noin 8 tuntia päivässä, jonka ansiosta työt ovat erittäin laadukkaita ja oppimistahti intensiivinen. Opiskelijoiden työtä valvovat ammattitaitoiset ohjaajat sekä oppilaamme pääsevät osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin koulun ulkopuolella.




Koska Unika on iso paikka on ehkä helpompi pilkkoa pienempiin osiin tämä esittely, joten ammattilaisita on tulossa vielä tarkempi esittelykierros tänne kuvien kera jolloin tekin saatte nimille kasvot ja näette ketkä täällä saattavat olla kirjoittelemassa :) 


Miksi sitten blogi? Sitä kautta meidän on helppo tavoittaa alasta ja hiusaiheista  kiinnostuneita ihmisiä ja jakaa itseämme kiinnostavia asioita sekä hieman kurkistusta siihen miltä arki Unikassa näyttää meidän silmin. 


Alkuperäinen blogi perustettiin muutama vuosi sitten, mutta se ei ottanut oikein tuulta alleenko koska jokaisen ammattilaisen kalenteri oli viikosta toiseen täpö täynnä eikä kukaan ennättänyt pitämään blogia ajantasalla. Nyt ammattilaistiimi on kuitenkin saanut lisä vahvistusta uusilla työntekijöillä ja mielenkiinto blogia kohtaan syttyi uudestaan.. 



Koska olemme hiusalan ammattilaisia voit rohkeasti esittää meille myös kysymyksiä ja 
vaikkapa postausaihe toivomuksia, otamme niitä mielellämme vastaan ;)




Jos haluat tutustua Unikan tarjoamaan koulutukseen
 tarkemmin, pääset TÄÄLTÄ viralliselle kotisivulle josta pystyt myös kätevästi 
netin kautta varaamaan ajan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti