maanantai 26. lokakuuta 2015

#UNIKAKICKOFF




Unikan kickoff -päivä oli muutama viikko sitten. Päivä alkoi yhteisen aamupalan, croisanttien ja mimosien merkeissä Unikan toimitiloissa. Aamu siis käynnistyi rauhassa ja mimosat pitivät huolen, että hymy oli leveä koko päivän.


Liikaa ei yhteen päivään kuitenkaan voi työasioita työntää joten tärkeiden asioiden jälkeen siirryttiin siihen vähemmän tärkeeseen asiaan, eli yhteiseen vapaa-aikaan. Suuntasimme Escaperoomiin Fredrikinkadulle. Työntekijät jaettiin horoskooppien perusteella (mitkä sopii hyvin yhteen) kahteen ryhmään ja lukittiin erihuoneisiin jotka olivat identtiset. Yksi tunti aikaa selvittää tiensä ulos vihjeiden avulla huoneesta.. 


Alla olevassa kuvassa tuulettaakin 
voittaja joukkue jonka aika oli 52 minuuttia, toiset eivät päässeet 
huoneesta annetussa ajassa pois! 


Sitten kun toinenkin joukkue oli saatu ulos 
huoneesta saatiin vielä virkeä yhteiskuva koko sakista!



Escaperoomin jälkeen suunnattiin Kokomoon syömään. Ja juoma sekä ruoka puoli pelasikin siellä aivan moitteettomasti. Taisi aikaakin vierähtää ainakin 3-4 tuntia, ennen kuin tajuttiin siirtyä ja antaa muillekin ruokailijoille tilaa. 




Illan mittaan porukasta tippui päitä pois, mutta suht isolla sakilla saatiin pyllymme vielä siirrettyä viinibaariin manskun kupeeseen josta ilta jatkuikin osalla ihan sinne aamunpikkutunneille asti.. Ja koska nyt kyseessä on yrityksen blogi moni varmasti ymmärtää, että tästäkin tekstistä on ne mehukkaimmat jutut jätetty pois jotta taso säilyisi.. Hieman kuitenkin kurkistusta siihen miltä meidän #unikakickoff -päivä näytti! Yhteishenki on tärkein ja jokainen meistä vaalii sitä viimeiseen asti. 

Pikkujouluja odotellessa....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti