maanantai 2. marraskuuta 2015

Yhteistyö w/ KAHVI CHARLOTTA !


Brändiuudistuksen myötä Unika päätti pistää parastaan ja lyödä pään 
seinään todenteolla miettien miten voisimme hemmotella asiakkaitamme vielä paremmin? 
Mitä meiltä ei vielä löydy?




Oli aika avata silmät, käyttää mielikuvitusta ja katsoa ympärille. Loppupeleissä kauan ei tätä ideaa tarvinnut edes miettiä. Runeberginkadun tien toisella puolella sijaitsee kahvila nimeltä Kahvi Charlotta, josta Unikan koko henkilökunta on jo pitkään hakenut aamukahvinsa. Ja se mikä meiltä puuttui oli aamupala! Siitä se se ajatus sitten lähti!


Kahvi Charlotta on huhtikuussa 2014 avattu pieni tunnelmallinen kahvila, jossa aika pysähtyy astuessa ovista sisään. Erilaiset aromit kiusoittelevat välittömästi ilmassa hajuaistia. Tarjolla on  mm. tuoreita korvapuusteja, piirakoita sekä croisantteja makean nälkään. Pikkusuolaisesta vastaa täytetyt patongit, salaatit sekä ruisleivät. Kahvilana Kahvi Charlotta tarjoaa kahvia rakastaville monia eri makuelämyksiä tummapaahtoisista vaaleisiin tai keskitummapaahtoisiin kahveihin. Kahvit ovat tuorepaahdettuja ja ne ovat valikoitu sopiviksi pohjoismaiseen makuun. Kahvipavut he pyrkivät ostamaan mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suurinosa heidän tarjoamista kahveista onkin suoraan ostettu tiloilta. Lisäksi viljelijöille on maksettu 25% enemmän kuin mitä he normaalisti saavat kahvihinnasta!




Vaikka henkilökuntamme oli todella vakuutettu jo valmiiksi Kahvi Charlotan valikoimista, päätimme vielä käydä kokeilemassa kahta esimerkki aamupalaa. Aamupalat saimme itse koota oman mielen mukaan. Ensimmäinen oli suolainen, joka sisälsi päivän ruisleivän, tuorepuristetun mehulasin sekä tavallisen kahvin. Toinen taas makea ja sisälsi tälläkertaa korvapuustin, tuorepuristetun mehulasin sekä cappuccinon.


Yhteenveto johon päädyimme oli 5/5. ÄLYTTÖMÄN HYVÄÄ! Korvapuusti oli mielettömän kokoinen ja uunituore. Tonnikalaleipä oli taivaallista, parasta mitä olimme ikinä syöneet. Tuorepuristettua mehua juodessa pystyi melkein tuntemaan siinä tirskuvan c-vitamiinin. Kahvi ja latte maistuivat juuri siltä miltä odotimmekin niiden maistuvan täydellisellä aamiaisella.



Suolainen aamupala:
Tuorepuristettua appelsiinimehua, täytetty päivän ruisleipä tonnikalalla ja cappuccino!


 Makea aamupala:
Tuorepuristettua appelsiinimehua, tuore yli-iso korvapuusti sekä tummapaahtoinen kahvi, nams!


Hyvä kahvi on Kahvi Charlotalle kunnia-asia ja sen kyllä maistoi ja 
huomasi kahvilan sisustuksesta.


Kahvi Charlotassa on myös tarjolla paljon erilaisia suklaita maitosuklaasta tummaan raakasuklaaseen, chilistä vadelman kautta suolaiseen makuun. Jos et ole aikaisemmin maistanut, suosittelemme! Tummaasuklaata syödessä ei tarvitse edes tuntea huonoa omaatuntoa, koska se on terveellistä ;)


Kahvi Charlotta tarjoaa myös paljon orgaanisia tuotteita! 

Kahvi plantaaseilla pidetään kiinni tiukoista laatukriteereistä ja osa Kahvi Charlotan kahveista on jopa saanut Luomu ja Reilun Kaupan sertifikaatit. Kahvila kannattaa eettisyyttä ja ekologisuutta.


Ruisleipiä, saaristolaistaleipää, aidossa Arinaunissa valmistettua ciabattaa, croisantteja, 
pullia, piirakoita.. kaikkea löytyy! 


Kahvi Charlotta myy kaikkia kahvipapuja kotiin ja jauhaa ne asiakkaalle tarpeen tullen. 
He antavat myös mielellään hyviä valmistusvinkkejä niitä kaipaileville !


Tunnelmallinen kahvila täynnä pieniä yksityiskohtia. 


Kahvi Charlotta, Runeberginkatu 5B 00100 Helsinki

Aukioloajat:

arkisin 07:00-20:00
lauantaisin 10:00-18:00
sunnuntaisin 11:00-18:00


Miten asiakkaana tulet hyötymään Unikan ja Kahvi Charlotan yhteistyöstä?


Olemme päättäneet jakaa kaikille aamuaikoja varanneille -15% kuponkeja käynnin yhteydessä! Saatamme myös yllättää asiakkaita hakemalla heille ilmaisen yllätys aamupalan suoraan tuoreena Kahvi CharlotastaUnika tulee siis olemaan yllätyksiä täynnä tästä lähin! Tervetuloa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti